Servings

7

Ingredienser
3/4 dl valnøtter
225 g fløteost
3/4 dl pestosaus
60 g fetaost
2 ts pepper
2 ss finrevet gulrot
2 ss finhakket persille
havrekjeks

Fremgangsmеte
Pølsene kan lages dagen før, og oppbevares i kjøleskap. Rist valnøttene på en plate ovnen ved 180 grader i ca 8-10 minutter. Avkjøl, og mal nøttene grovt i en kjøkkenmaskin.

Bland fløteost, pestosaus og fetaost i en kjøkkenmaskin og la det bli en jevn masse. Smør halvparten av osteblandingen på et vokset papir og lag en 10 cm lang pølse. Gjør det samme med resten av osten. Pakk vokspapir rundt og sett i kjøleskap i minst fire timer. Bland nøtter og pepper på vokspapir. Pakk ut en pølse og rull denne i nøtteblandingen til den er helt dekket. Gjør det samme med den andre pølsen.

Ved servering skjærer du pølsen i tynne skiver og legger på en havrekjeks. Pynt med gulrot og persille.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite