Picasso`s bringebærpai med kokos.

Picasso`s bringebærpai med kokos.

Servings

6

Cook

1 hr

Ingredienser
Dette trenger du til paideigen:
180 g. hvetemel
2 ss. sukker
125 g. margarin
1 egg

Dette trenger du til fyllet:
50 g. margarin
90 g. sukker
100 g. kokosmasse
1 egg
1-2 ss. ferskrevet ingefær
1 pose (300 g.) frosne bringebær

Fremgangsmеte
Slik gjør du:
Bland sammen hvetemel, sukker og margarin.
Tilsett egget og rør sammen til en deig.
Trykk eller kjevle ut deigen i en paiform (25 cm i diameter).
Forstek paibunnen midt i ovnen på 225 grader i ca. 10 min.
Smelt margarin og tilsett sukker, kokos, egg og ingefær.
Fordel de frosne bringebærene utover paibunnen og hell over kokosrøren.
Stek paien midt i ovnen på ca. 225 grader i ca. 12 min.
Server paien lett avkjølt og evnt. med is til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite