Picasso´s og Papageno´s kjøttgryte.

Picasso´s og Papageno´s kjøttgryte.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
2 pk. á 400 g. med kjøttdeig
Ca. 1/2-1 løk
1 rød paprika
1-2 bokser mais
1-2 bokser hermetiske sjampinjonger
1 boks bambusskudd
2 poser Toro kjøttdeigsaus
500 g. pastaskruer eller annen pasta
1/2 hode med broccoli
1/2 hode med blomkål
Salt
Pepper
Evnt. sterkere krydder som f.eks. hvitløk etter smak

Fremgangsmеte
Rens og skjær løken og paprikaen i små biter.
Brun løk, paprika, mais, sjampinjonger og bambusskudd og evnt. litt hvitløk i panna i litt smør.
Ha det opp i en stor kjele.
Kok pastaen til den blir al dente.
Skjær broccolien og blomkålen i små buketter og kok dem såvidt møre.
Brun kjøttdeigen i panna.
Krydre etter smak.
Når kjøttdeigen er ferdig tilsett posene med kjøttdeigsaus og tilsett vann som det står på posen.
Rør i kjøttdeigen til sausen har jevnet seg og blitt ferdig.
Ha kjøttdeigsausen, grønnsakene og pastaen over i kjelen og bland alt sammen
La gryta stå å godgjøre seg noen minutter.
Server gjerne noe godt å drikke til maten.

God appetitt!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply