Picasso´s og Papageno´s pizza marinara.

Picasso´s og Papageno´s pizza marinara.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
4 ferdige pizzabunner fra Toro (2 esker), eller du kan lage pizzabunnene selv.
2 poser med pizzasaus, som følger med i eskene med pizzabunner.
Pizzakrydder
2 bokser á 300 g. ferdig revet pizzaost
Ferske basilikumblader

Forslag til skalldyrblanding:
Ca. 25 ferdig renset scampi
1 pose med calamari (15-20 stk.)
1 boks med crabsticks i lake, skåret i små biter.
1 boks med krepsehaler i lake.

Fremgangsmеte
Varm ovnen til 225 grader.

Legg pizzabunnene på bakepapirkledde bakeplater.
Fordel pizzasausen i posene på bunnene.
Hell av laken i boksene med crabsticks og krepsehaler.
Fordel scampi, calamari, crabsticks og krepsehaler på de 4 pizzabunnene.
Fordel osten på pizzaene.
Strø over litt pizzakrydder etter smak.

Stek pizzaene i ca. 12-15 min., til de er gyldne oppå.
Server pizzaene straks, pyntet med friske basilikumblader.

God fornøyelse!
Vi håper maten vil smake deilig!
Kjøkkenskriverne Picasso og Papageno.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite