Picasso`s og Papageno`s sprøstekte torsk.

Picasso`s og Papageno`s sprøstekte torsk.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
Dette trenger du til sausen:
1 sitron
90 g. sukker
3 dl. hvitvin
1 tomme ingefær, finkuttet
1 ss. Snøfrisk

4 torskehaler
Salt
Pepper
Mel
Olje eller margarin til steking
8 vårløk
8 vårgulrøtter

Fremgangsmеte
Slik gjør du:
Begynn med sausen.
Kutt sitron i tynne skiver. Fjern steinene.
Kok sitronskivene med sukker, hvitvin og ingefær til all væsken er fordampet.
Rør inn Snøfrisk.
Kutt noen snitt i skinnet på torskehalene med en skarp kniv. Gni dem inn med salt og pepper og vend i mel.
Stek dem 4-5 min. på hver side i en panne med olje eller margarin.
Skrell vårløk og gulrøtter.
Stek dem 2-3 min. etter at fisken er ferdig.
Hell over sausen og server straks.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite