Pippens sitrusbowle.

Pippens sitrusbowle.

Servings

6

Cook

1 hr

Ingredienser
2 dl. ublandet appelsinsaft (ikke for søt)
Ca. 3 dl. appelsinjuice
Saft av en sitron
Ca. 1 l. vann, blå farris el. sitronbrus (Sprite)
1 appelsin
Ca. 1/2 – 1 sitron (etter smak)
Dypfrosne bær (F.eks. jordbær eller bringebær)
Isbiter

Fremgangsmеte
Bland appelsinsaft, juice, sitronsaft og vann, farris eller brus i en stor serveringsbolle.
Skjær appelsinen og sitronen i tynne skiver og ha dem i bollen.
Ha i de dypfrosne bærene i bollen.
Sett bollen med bowlen til avkjøling i kjøleskapet.
Bowlen serveres når den har fått trukket litt, og de frosne bærene har smeltet.
Ha i isbiter før du serverer bowlen.
Sitrusbowlen smaker kjempegodt i sommervarmen til f.eks. grillmat eller til et bursdagsselskap.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply