Servings

4

Ingredienser
DEIG:
3 dl lunkent vann
1/2 pakke gjær
1ss olje
1/2 ts salt
ca. 3 dl hvetemel og 5 dl samalt hvete

DEKKES MED:
Ca. 4 dl ferdig pizzasaus, (Toro pizzafyll med tomat og løk. 1% fett ferdig saus.)
300-400 gr. kjøttskav eller karbonadedeig
ca. 1 dl mager gul ost
2 ts basilikum, evt. noen sorte oliven.

Fremgangsmеte
Rør gjæren ut i vannet, og tilsett oljen, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Brun kjøttskavet eller kjøttdeigen i jernpanne penslet med olje. Kjevle deigen ut på stekebrettet og fordel pizzafyllet og kjøttet utover. Strø på osten, dryss på basillikum. evt. noen sorte oliven. Stekes ved 250 C i 20 minutter.

Kilde: Libra helse og kosthold

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite