Pizza-snurrer

Pizza-snurrer

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
Deig:
1/2 pose tørrgjær
3 dl vann
1 ts salt
4 ss melange (smelta)
450 g hvetemel

Fyll:
Revet hvitost
Stekt kjøttdeig/skinke/peperoni (etter smak)
Pizzakrydder
Pizzasaus

Fremgangsmеte
Rør ut gjær i vann (40 grader).
Tilsett salt og smør.
Ha i mel og kna til fin deig.
Sett på et varmt sted og hev til dobbel størrelse.

Kjevle ut deigen til et rektangel.
Ha på pizzasaus, pizzakrydder og det det kjøttet du vil ha f.eks skinke.
Strø så på 3/4 del av osten.
Rull sammen som en rullekake, skjær så biter på ca 1 1/2 cm bredde.
Legg de på en bakeplate og etterhev i ca 15-30 min.
Strø resten av osten på toppen og stek på 225 grader i ca 20 min (til osten er gylden).

Denne oppskriften passer og fint for de som ikke tåler melk.
Bruk da melkefritt melange i deigen, og bruk soyaost som fyll. Men ikke ha det på toppen av snurrene – da den type ost blir fort svidd.
(Soya ost fås kjøpt på helsekost, i ferdige skiver – skjær de i strimler)
Min sønn (som ikke tåler melk) elsker disse snurrene!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply