Pollo en Mole

Pollo en Mole

Servings

4

Ingredienser
1 kylling
2 løk
5 båter hvitløk
1 stilk selleri
3 tomater
1 l vann
2 terninger hønsebuljong
litt finhakket, frisk koriander
ev. salt
1 ts pepper
1 fl mole krydderpasta
½ dl olje

Fremgangsmеte
Del kyllingen i fire. Kok opp vann i en kjele. Tilsett kyllingstykkene, en løk delt i to, hvitløksbåter, finhakket selleri og tomater. Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak til med koriander, salt og pepper. La kyllingen trekke ved svak varme i 45 minutter. Ta den opp og avkjøl den noe.

Ha mole-pastaen i kraften og rør den godt inn til en jevn saus. Varm olje i en dyp panne og legg i de siste to halve løkene. La dem få surre i pannen til de er lys brune. Tilsett molesausen og la alt småkoke i 15 minutter under omrøring. Tilsett kyllingstykkene og la alt bli varmt. Server med mexicansk ris og hermetiske charrobønner.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply