Servings
4Ingredienser
ca. 500 g pølse- løkpølse, grillpølse e.l.
smø/olje til steking
4 tomater, evt. 1 boks hermetiske
2 løker, rød eller gul
1 squash
1-2 paprika
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts tørkede urter, evt. 1 ss finhakkede (timian,rosmarin, oregano, persille)
Fremgangsmеte
1. Skjær et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann. Trekk av skinnet, del dem i båter og ta evt. ut frøene.
2. Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløken.
3. Ha smør/olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du har i grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer ca. 15 minutter. Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper.
4. Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.
Server med baguetter eller godt brød.
No Comments