Servings
4Ingredienser
500-600 g pølser, f.eks. frankfurter eller wienerpølse
1 glass/pose sursøt saus (eller bruk oppskriften nedenfor)
1-2 paprika
1 gulrot
1 liten boks ananas
Hjemmelaget sursøt saus:
3 dl buljong
1/4 ts ingefær
2 ss tomatpuré
1 ss vineddik
2 ss soyasaus
1-2 ss sukker
2 ts maisenna
1/2 dl ananassaft
Fremgangsmеte
1. La pølsene trekke i vann, tilsatt litt buljongpulver.
2. Varm sausen og ha i paprikabiter, revet gulrot og ananasbiter. Del pølsene i 2 eller 3 og legg dem over sausen.
3. Sursøt saus: Ha alle ingrediensene til sausen unntatt maisenna og ananassaft i en kjele og kok opp.
4. Rør maisenna ut i ananassaften og tilsett jevningen mens du rører godt. Kok opp og smak til med sukker.
No Comments