Potato-skins med tomatsalsa og rømme

Potato-skins med tomatsalsa og rømme

Servings

4

Ingredienser
4 bakepoteter
2 ss olivenolje
100 g skarp ridderost
eller cheddar, revet
2 dl lettrømme
Tomatsalsa
2 tomater, flådd og grovhakket
1 chilipepper, uten frø, finhakket (eller 1/2 ts chilipulver)
1 ss finhakket koriander (eller 1 ts tørket)
1/2 rødløk, grovhakket (eller vanlig løk)
1 fedd hvitløk, presset
salt og pepper
1 ts sitronsaft

Fremgangsmеte
Bland alle ingrediensene til tomatsalsa i en food processor. Bak potetene i ovnen ved 200ºC i ca 1 time. Del dem i fire.Ta ut noe av innmaten. Pensle skallet med olje.Skru ovnen opp til 225°C. Sett inn potetene, og la steke til skallet er sprøtt. Dryss på ost og stek noen minutter til. Server med rømme og tomatsalsa.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite