Potato-skins med tomatsalsa og rømme

Potato-skins med tomatsalsa og rømme

Servings

4

Ingredienser
4 bakepoteter
2 ss olivenolje
100 g skarp ridderost
eller cheddar, revet
2 dl lettrømme
Tomatsalsa
2 tomater, flådd og grovhakket
1 chilipepper, uten frø, finhakket (eller 1/2 ts chilipulver)
1 ss finhakket koriander (eller 1 ts tørket)
1/2 rødløk, grovhakket (eller vanlig løk)
1 fedd hvitløk, presset
salt og pepper
1 ts sitronsaft

Fremgangsmеte
Bland alle ingrediensene til tomatsalsa i en food processor. Bak potetene i ovnen ved 200ºC i ca 1 time. Del dem i fire.Ta ut noe av innmaten. Pensle skallet med olje.Skru ovnen opp til 225°C. Sett inn potetene, og la steke til skallet er sprøtt. Dryss på ost og stek noen minutter til. Server med rømme og tomatsalsa.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply