Poulet aux herbes

Poulet aux herbes

Servings

4

Ingredienser
1 stor kylling
1/2 loff
1 fedd hvitløk
En liten bunt hakkede friske urter (f.eks timian og rosmarin)
2 ss smør
1 ts salt
nykvernet pepper
1 dl vann
ekstra hvitløk til stekingen

Fremgangsmеte
Skjær loffen i terninger og rist dem i stekepannen med smør, hakket hvitløk og krydderurtene. Fyll brødterningene i kyllingen og legg den i en ildfast form. Bland salt og pepper i litt smeltet smør og pensle over kyllingen. Hell 1 dl vann i formen og legg i noen fedd med hvitløk med skallet på. Stek kyllingen midt i ovnen ved 160 grader i 1,5 – 2 timer. Pensle kyllingen med ekstra smør underveis.

Kylling med urter serveres med kokt ris og en frisk salat.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite