Rataouille

Rataouille

Servings

2

Cook

45 min

Ingredienser
2 ss olje
1/2 løk, grovhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1/4 aubergine, i skiver delt i 4
1/4 squash, i skiver delt i 4
1/2 paprika, i havle ringer
1/2 boks (200 g) hermetiske tomater
5 blader basilikum
2 greiner frisk timian
1/2 ts salt
1/2 krm pepper

Fremgangsmеte
1. Vask, rens og del opp alle grønnsakene.
2. Varm oljen i en kjele eller gryte. Tilsett løken og hvitløken og la det surre til løken er blank.
3. Tilsett resten av ingrediensene.
4. La retten surre ved svak varme i 10-15 minutter til grønnsakene er møre.
5. Smak eventuelt til med mer pepper.

Server rataouillen som selvstendig rett med brød til eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply