Reinbiff

Reinbiff

Servings

4

Ingredienser
4 biffer à 150 – 200 g, ca 2,5 cm tykke – flatbiff, ytrefilet eller surret stek i skiver

8 skiver bacon uten svor

Smør til steking

Salt Pepper

2 paprika i ulike farger

1 squash

1 ts salt

1 kryddermål pepper

Til sausen :
2 dl buljong
2 dl crème fraiche
1 – 2 ts sennep
1 ts syltet grønn pepper
1 ss soyasaus

Fremgangsmеte
Rundt biffene surrer du baconskiver som festes med tannstikker. Skjær paprika og squash i små terninger. Stek biffene på middels varme, til de har fått en gylden farge på begge sider. Etterstek biffene i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.

Fres grønnsakene i pannen i et par minutter mens biffene står i ovnen. Tilsett salt og pepper og rør litt rundt med stekespaden. Ta biffene ut av ovnen og la dem hvile ca. 5 minutter. Legg biffene i pannen med grønnsakmosaikken.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply