Rekeblanding på ristet baguett

Rekeblanding på ristet baguett

Servings

2

Ingredienser
300 g reker
3 ss lettrømme
3 ss majones
2 ts hvitvinseddik
1 ts sennep
1/2 syrlig eple i terninger
litt finstrimlet purre eller hakket rødløk
persille eller dill (så mye du selv ønsker)
kvernet pepper
baguett

Fremgangsmеte
Rens rekene eller bruk til nød lakereker eller krepsehaler
Bland sammen rømme, majones og resten av ingr. før du har i rekene.
La blandingen godgjøre seg i kjøleskap en stund.
Skjær fine skrå skiver av baguett (to til hver) eller hvitt brød og stek dem gyldne i smør
på begge sider.

Legg på tallerkner og fordel rekeblandingen oppå. Pynt med persille eller dillkvaster.

En enkel forrett som er grei å gjøre klar på forhånd.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply