Rekepanne med karri

Rekepanne med karri

Servings

4

Ingredienser
600-700 g reker med skall
1 finhakket løk
1-2 ss karri (pulver eller pasta)
1 ts paprikapulver
1 purre
300 g champinjonger i biter
3 små paprikafrukter
3 tomater
litt hvetemel
2 dl fiskebuljong
3 dl kremfløte eller matfløte
1 dl tørr hvitvin
2 hvitløkbåter
salt og pepper

Dessuten: Kajennepepper, hakkede urter og sitron

Fremgangsmеte
Skrell reker. Smørfres hakket løk til den er blank og gjennomskinnelig. Dryss over karri og paprikapulver.
Bland godt sammen. Tilsett rensede purrebiter og la
den frese med noen minutter. Stek soppbiter
gyllenbrune i en annen panne og bland dem inn i
løkpannen. Skjær rensede paprikafrukter og tomater i biter. Tilsett dem. Dryss over litt hvetemel og bland alt godt sammen. Hell på buljong, fløte og vin. La det få småkoke ca. 10 minutter.

Smak til med hakket hvitløk, krydder og presset sitron.
Legg de skrelte rekene i pannen og la det få et raskt oppkok. Trekk pannen bort fra varmen, men hold det varmt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply