Ris- og tunfiskgryte

Ris- og tunfiskgryte

Servings

4

Ingredienser
100 g bacon i biter
1 stor løk, grovhakket
olivenolje
3 dl middagsris
1 terning hønsebuljong
7 dl vann
Salt og pepper
2 bokser tunfisk i gelé
1/2 glass sorte oliven
2 tomater
2 lime eller sitroner
Gressløk og basilikum

Fremgangsmеte
Stek baconet i en stor gryte. Ha i løk og litt olje om nødvendig, og stek til løken er blank. Hell i risen og la den steke med et par minutter. Løs buljongen opp i 7 dl kokende vann og hell det i. La risblandingen koke under lokk ca 25 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland forsiktig i tunfisk og oliven og la alt bli gjennomvarmt og risen tørr og myk. Server med tomatbåter, rikelig klippet gressløk og gjerne noen basilikumblad.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite