Servings

4

Ingredienser
6 gelatinplater
6 dl kremfløte
2 ss sukker
1 dl søt sherry
1 dl kirsebærsaft

Pynt:
Friske mynteblader
Tilbehør:
Ferdig vaniljesaus og kirsebærsaus og evnt.god vaniljeis til

Fremgangsmеte
Legg gelatin i bløt i kaldt vann ca. 50 minutter. Kok opp fløte og sukker. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i den varme fløten. Ta kjelen bort fra varmen og tilsett sherry og 1 dl kirsebærsaft. Rør i blandingen av og til før den stivner, så ikke fløte og saft deler seg i to lag. Ha den halvstive puddingen i en stor vætet form – eller i porsjonsformer. La puddingen få stivne i kjøleskapet.
Dypp formen(e) et øyeblikk i varmt vann og hvelv på fat/tallerkener. Drypp noe av vaniljesausen rundt og legg på iskrem. Pynt med mynte. Server kirsebærsausen fra sausenebb.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite