Ruccula salat

Ruccula salat

Servings

4

Ingredienser
Ruccula 1 pk.
Champignon 400 g, i biter
Avocado 2 modne, i biter
Tomat 4 modne, i biter
Parmesan 100 g, i løvtynne skiver
Balsamico eddik 6 ss
Sitronmelisseolje:
Olivenolje 4 dl
Sitronmelisse 1 dl, friske blader
Hvitløk 6 fedd, skrelt og delt i 4
Sjalottløk 2, finhakket

Fremgangsmеte
Sitronmelisseolje:
– Bland sammen ingrediensene til oljen i en flaske.
– Oljen bør helst stå og godgjøre seg i 1 uke. Dersom oljen
skal brukes samme dag kan hvitløken småhakkes.

– Stek champignon i en stekepanne til den er gyllen brun. Avkjøl.
– Ha ruccula, champignon, tomat, parmesan og avocado i en salatbolle.
– Hell over balsamico eddik og 3/4 dl sitronmelisseolje. Bland godt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply