Rullekake

Rullekake

Servings

3

Cook

15 min

Ingredienser
3 egg
1 1/2dl sukker
2dl hvetemel
1 ts bakepulver
Ovnstemperatur: 250 `C
Steketid:4-5 min
FYLL

1 1/2-2dl mos, syltetøy
eller mosede
friske bær.

Fremgangsmеte
Kle en langpanne (30 + 40cm) med bakepapir. Pisk egg og sukker til en luftig
eggedosis, gjerne med en håndmikser. Tilsett mel blandet med bakepulver.
Bland røren forsiktig sammen. Bre den ut i et jevnt lag i langpannen.

Stekes midt i ovnen ca. 5 min. Rullekaken er ferdig når den slipper kantene,
eller hvis en prøvepinne kjennes tørr ut når den trekkes ut.

Dryss sukker på oversiden av kaken og velv den raskt på et matpapir. Trekk
av bakepapiret. Hvis det ikke løsner kan du pensle med kaldt vann.

Smør et lag mos eller syltetøy, eller mosede bær på kaken, og rull den
sammen med en gang ved hjelp av papiret. Vil man ha større skiver, ruller
man sammen fra kortsiden. Avkjøl rullekaken med skjøten ned.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply