Rullekake

Rullekake

Servings

5

Cook

30 min

Ingredienser
3 egg
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl hvtemel
1/4 ts bakepulver
Syltetøyfyll:
6-7 ss tykt syltetøy eller rørte bær

Fremgangsmеte
sett stekeovnen på 225 grader.
kle en langpanne med bakepappir eller matpappir smurt med smeltet smør. visp egg og sukker til en fin eggedosis. sikt mel og bakepulver og vend det inn ved hjelp av en slikkepott. hell røren i langpannen og glatt den jevnt ut. stek kaken midt i ovnen i 6-8 min.
legg et kjøkkenhåndkle på kjøkkenbenken og sikt et tynt lag mel over. vend den ferdigstekte kaken ut på håndkle og dra kjøkkenhådkle forsiktigt av. fordel syltetøyet på kaken meds den ennå er varm. smør ikke syltetøy helt ut til den kanten som er lengst fra deg. rull kaken fra langsiden ( den siden som er nærmest deg) pass på å rulle tett sammen i begynnelsen så det ikke blir hull i kaken. rull håndkle rundt kaken og la det ligge noen minutter med skjøten ned. dryss litt melis eller sukker over rullekaken før servering.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply