Scampi i kokos-saus

Scampi i kokos-saus

Servings

4

Ingredienser
20 store scampi
2 ss olje
1 finhakket løk
2 finhakkede røde chili
2 1/2 cm frisk raspet ingefær
1 ss malt karve
1 ss malt koriander
2 ss fiskesaus
2 1/2 dl kokosmelk
3 ss finhakkede ristede nøtter
2 grovhakkede tomater
1 ts sukker

Fremgangsmеte
Rens scampiene, men la halen sitte på. Lag et snitt i ryggen for å fjerne tarmen.

Stek løken i olje til den har fått en gyllen farge. Tilsett chili, ingefær, karve og koriander. La det hele surre i 2 minutter.

Ha i fiskesaus og kokosmelk, rør godt og tilsett tomater og nøtter. Kok på lav varme til tomatene er møre.

Legg i scampiene og la trekke i ca. 5 minutter, til rekene er ferdige. Tilsett sukker og server retten varm i suppeboller.

Kilde: Meny

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite