Sei og ostegodt

Sei og ostegodt

Servings

2

Ingredienser
ca. 50 g hurtigmakaroni
125 g seifilet i skiver
125 g blomkålbuketter
1 strimlet liten purre
3 dl skummet melk
1 ss maisenna
litt revet muskatnøtt
50 g smuldret normanna-/norzolaost
hakket persille eller basilikum og griljermel

Fremgangsmеte
Sett på to kjeler med vann. Ha makaroni i den ene og blomkål, purre og seibiter i den andre. La det putre i 5 minutter. La pastaen renne av. Ha den i en oljesmurt ildfast form. Fordel avrente grønnsaker og fisken over. Bland litt av melken med maisenna i en kjele. Tilsett resten av melken, muskat og krydder. La det få koke opp under omrøring og putre videre i ca. 3 minutter. Rør inn halvparten av osten og hell sausen over innholdet av formen. Dryss over resten av osten, persille og litt griljermel. Settformen inn i 200 gr. varm ovn og la stå i ca. 20 minutter.

Server med tomater til.

Denn retten innholder under 300 kallorier per porsjon.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply