Seibiff med sommerløk

Seibiff med sommerløk

Servings

4

Ingredienser
700 – 800 g seifilet
hvetemel
salt og pepper
smør til steking
1 stor rødløk
1 løk
1 purre
2-3 hvitløkbåter
raust med gressløk og litt creme fraiche

Fremgangsmеte
Skjær seifilet i serveringsstykker. Vend dem lett i mel med salt/pepper. Stekes i brunt smør i stekepanne på alle sider. La dem få bli gjennomstekt på ettervarmen (med lokk over). Skrell løk. Skjær løk og båter. Vask purre og skjæri ringer. Press hvitløken. Ha godt med smør i en annen panne og stek løken over middels varme til den er myk og blank. Dryss på litt salt, pepper og klippet gressløk.

Server fisk og sommerløk med nypoteter (gjerne stekt i skiver), gressløk og creme fraiche.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite