Servings

4

Ingredienser
500 rent lammekjøtt fra stek, bog eller rygg
2 grønne paprika
8 små tomater
8 små løk

Marinade:
2 1/2 ss sitronsaft
2 hvitløkbåter
2 ss hakket persille
1/2 ts oregano
salt
nymalt pepper

Fremgangsmеte
Bland marinaden. Skjær kjøttet i munnfull-biter, og legg dem i marinaden. Vend kjøttet slik at alt blir dekket av marinaden. La det ligge og trekke i minst 2 timer, gjerne over natten.

Vend stykkene av og til. Skrell løkene og la dem koke i lettsaltet vann i 5 minutter. Rens paprikaen og skjær dem i biter. Tre avvekslende lammekjøtt, paprika, halve tomater på spidd og grill det i ca 15 min.

Spray grillristen med stekespray. Pass på varmen og snu spiddene ofte slik at de blir jevnt brune. Pensle av og til med marinaden. Serveres med 100 g kokt ris pr porsjon og en grønn salat.

Kcal pr. porsjon: 380
Kilde:Grete Roede

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply