Servings
8Cook
1 hrIngredienser
Bunn:
250 gr mandler
5 egge hviter
250 gr melis
Sitronfromage:
8 plater gelantin
4 eggeplommer
2 dl sukker
3 sitroner
3 dl fløte
1 dl kokende vann
Fremgangsmеte
BUNN:
Knus mandlene i en foodprosessor. Pisk eggehvite og melis stivt bland inn hakkede mandler. Stekes 175 grader i ca 30 min.
SITRONFROMAGE:
Legg gelantinplatene i kaldt vann til de blir bløte, ca 10 min.
Pisk fløten til krem.
Rør sammen eggeplommer, sukker og saften av tre sitroner. Bland fløten inn i dette.
Så tar du og klemmer alt vannet ut av gelantinplatene og legger disse i en dl kokende varmt vann. Når gelantinplatene har løst seg helt opp i vannet visper du dette inn i fromagen.
Nå heller du fromagen over kaken ( ha kekeformen på). Sett den i kjøleskapet til den blir stiv. Pynt med fløte og sitroner
No Comments