Sitronfromage Kake

Sitronfromage Kake

Servings

8

Cook

1 hr

Ingredienser
Bunn:
250 gr mandler
5 egge hviter
250 gr melis

Sitronfromage:
8 plater gelantin
4 eggeplommer
2 dl sukker
3 sitroner
3 dl fløte
1 dl kokende vann

Fremgangsmеte
BUNN:

Knus mandlene i en foodprosessor. Pisk eggehvite og melis stivt bland inn hakkede mandler. Stekes 175 grader i ca 30 min.

SITRONFROMAGE:

Legg gelantinplatene i kaldt vann til de blir bløte, ca 10 min.

Pisk fløten til krem.

Rør sammen eggeplommer, sukker og saften av tre sitroner. Bland fløten inn i dette.

Så tar du og klemmer alt vannet ut av gelantinplatene og legger disse i en dl kokende varmt vann. Når gelantinplatene har løst seg helt opp i vannet visper du dette inn i fromagen.

Nå heller du fromagen over kaken ( ha kekeformen på). Sett den i kjøleskapet til den blir stiv. Pynt med fløte og sitroner

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply