Servings
8Cook
1 hr 30 minIngredienser
4 egg
2 1/2 dl sukker
60gr malte mandler
2ss vann
1dl potetmel
1/2 hvetemel
2ts bakepulver
1 egg
1dl sukker
100gr margarin
1pl sjokolade
1/2 dl sterk kaffe
fyll:
4dl kremfløte
Fremgangsmеte
Egg og sukker piskes til eggedosis. Mandlene røres i. Ha vannet oppi og bland.
Potetmel, hvetemel og bakepulver siktes i røren.
Stek i 25cm form, ca 180grade i ca 45min.
Egg og sukker piskes til eggedosis. Margarinen og sjokoladen smeltes. Kaffen røres i den smeltede sjokoladen og margarinen.
Bland alt og sett til avkjøling i kjøleskapet i ca.20 min.
Fyll:
4 dl kremfløte piskes til krem. dette skal fylle inni kaken og oppå.
Sjokoladefyllet has oppå kaken, kan gjerne renne litt nedover sidene.
Det er godt med moste bananer inni kremen inni kaken.