Servings
2Cook
30 minIngredienser
1 bunt organo
8 basilikum blader
30 gr fetaost
1-2 tomat
3-4 ss olivenolje
3-4 fedd hvitløk
30 gr jarlsbergost
1 ts salt
1 ts pepper
2-4 loff skiver
1 Rød løk
Fremgangsmеte
Det første du gjør er å lage en marinade for tomatene .da legger du det i en marinett ha i olivenoljen 4 ss samt hviløk,basillikum,organo,salt og pepper.
man har da tomatene i marinaden legger lokket påmarinetten setter det i kjølig. Det må gojøre seg ca i 10 min. i mellomtiden mens at tomtene marineres så , skjærer du loffskivene som man ønsker å ha,river opp ca 15 gr ost, når det er gjort så har tomatene fått blitt godt marinert så har du marinaden over loffskivene, fetaost legger du først på loffskiva så har du rødløk,hvitløk,tomat samt litt ekstra organo og basillikum så til slutt legger du på jarlsbergost.
Da er det bare å sette på stekovnen på 225 g . når stekovnen er oppvarmet så setter du inn retten i ovnen steketiden ca 10-15 min Du ser når osten får en fin farge. håper at dere prøver denne oppskrifta i fra meg
No Comments