Skinkepai

Skinkepai

Servings

4

Ingredienser
2 dl hvetemel
100 g cottage cheese
60 g smør eller margarin
Fyll:
200 g kokt skinke i strimler
1/2 purreløk
1 paprika
200 g revet jarsbergost
2 egg
2 dl melk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
litt muskat

Fremgangsmеte
1. Smuldre smør i melet, tilsett cottage cheese. Arbeid deigen raskt sammen og la den hvile 1/2 time i kjøleskap. Skjær skinke, purreløk og paprika i strimler og riv osten.

2. Trykk ut deigen i en smurt paiform, slik at bunn og sider er dekket. Prikk deigen med en gaffel og stek den ca. 10 minutter ved 200 °C.

3. Ta ut paien, legg i skinke, ost og grønnsaker. Visp sammen egg, melk og krydder og hell blandingen over. Stekes videre ca. 30 minutter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite