Servings
4Ingredienser
Natura:
500 g kvernet fårekjøtt
1 liten løk
1 liten bunt persille
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg
Husets:
500 g kvernet fårekjøtt
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg
Varier med flere ingredienser etter valg, totalt 5 dl:
osteterninger
oliven
tomatkjøtt
paprika
løk
hvitløk
hakkede urter
Fyrrig:
500 g kvernet fårekjøtt
100 g nyreterninger
1 dl olivenolje
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 egg
1/2 dl griljermel
100 g hermetisk sopp
1/2 løk
2 hvitløk i skiver
1/2 ts timian
et lite dryss lavendel
Fremgangsmеte
Her finner du tre forskjellige kjøttdeigblandinger som kan være utgangspunktet for mange spennende retter. Kvernet fårekjøtt er et smakfullt alternativ til kjøttdeig som gir store variasjonsmuligheter.