Sommerens festsalat

Sommerens festsalat

Servings

2

Ingredienser
1 lollo rosso salat
6 tomater
1/2 slangeagurk
1 kurv sjampinjong
1 bunt reddiker
150 g kokt skinke
150 g jarlsberg ost
4 egg

Dressing:
3 dl kremfløte
1 pk. lettmajones
1 bunt gressløk
1/2 stk. fennikel eller
1 potte frisk brønnkarse
100 g hakkede mandler
grovmalt pepper

Fremgangsmеte
Salaten rives. Tomatene skjæres i tykke skiver og legges lagvis med halve agurkskiver, reddikskiver, osteterninger, strimlet skinke og kokte egg delt i fire. Dressingen lages ved at pisket krem og majones blandes. Deretter røres finhakket fennikel, gressløk, brønnkarse, finhakkede mandler og litt grovmalt pepper. Dressingen serveres ved siden av salaten.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply