Sommerfuglbiff

Sommerfuglbiff

Servings

2

Ingredienser
300 – 400 gram ytrefilet av svin (2-3 biffer pr. person)
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss smør/olje
1 dl buljong (vann + terning)

Fyll:
2 ss Snøfrisk naturell
1 ss vårløk eller purre
eller
1 liten, tynn skive blåmuggost pr. biff
1 ss finhakket løk, gjerne rødløk
1 ss sennep
eller
1/4 paprika
1 ss revet pepperrot
1 1/2 ss sennep

Tilbehør:
1 løk
1 paprika
1/2 squash
1 ss smør/olje
1/4 ts timian
1/4 ts merian
salt og pepper

Fremgangsmеte
1. Skjær fileten i 1 cm tykke skiver, bare annenhver helt igjennom. Strø på salt og pepper. Fordel fyllet på kjøttskivene, lukk igjen og fest med tannpirker.

2. Kok ut pannen med buljongen og server som sjy.

3. Skjær løk og grønnsaker i skiver og stek dem forsiktig i litt smør, ca. 3-4 minutter. Strø på krydder.

4. Legg biffene oppå grønnsakene og hell sjyen over.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite