Sommertian fra Provence

Sommertian fra Provence

Servings

4

Ingredienser
6 løk i tynne skiver
2 paprika i tynne strimler
4 ss olivenolje
3 fedd hvitløk presset
2 auberginer i tykke skiver
2 squash i tykke skiver
7-8 tomater i tykke skiver
200 g ost i tynne skiver, gjerne mozzarela
1 ss provencekrydder
salt og pepper
30 g parmesan

Fremgangsmеte
Stek løken i olje til den er blank. Legg den i bunnen av en ildfast form. Gjør det samme med paparikaen, bland den med løken og fordel hvitløken over. Pensle auberginskivene med olivenolje og stek dem i ovnen ved 210 gr.C i 5 min. Senk varmen til 160 gr.C. Legg skiver av aubergine, squash, tomater og ost taksteinslagt, litt på høykant i formen. Dryss på krydder og stek videre i ovnen ca. 1 time. Dryss parmesan ost på og la den steke med de siste 10 min. Server retten varm, lun eller kald som hovedrett eller til kjøtt eller fisk.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite