Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Servings

3

Cook

20 min

Ingredienser
500 g kjøttdeig
1 boks hakkede tomater naturell
2 ss tomatpurè
1 ss ketchup
1 stk liten løk
1-2 fedd hvitløk (etter smak)
1 gulrot
3-4 friske champignoner
1 stk buljongterning
1/4 ts oregano
1 ts salt
1/2 ts nykvernet sort pepper
1/2 ts hvit pepper
Smør el. olje til steking

Fremgangsmеte
Hakk gulrot, løk, hvitløk og champignon i små biter.
Fres gulrot i varm panne med smør/olje, tilsett deretter løk, hvitløk og campignon.
Dette skal bli blankt, ikke brunt.
Tilsett deretter kjøttdeigen, og gjennomstek denne.
Tilsett 1 stk boks med hakkede tomater naturell, tomatpurè, ketchup og buljongterningen og la dette småkoke i ca 5 min, eller til buljongterningen er oppløst.
Tilsett deretter oregano og smak til med salt og pepper.
Severes med nykokt spaghetti og revet ost om ønskelig.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply