Spinatpletter

Spinatpletter

Servings

4

Ingredienser
250 g dypfrysr spinat
2 ss finhakket persille finhakkede løk
2 egg
3-5 ss melk
3 ss rømme
1 ss smeltet, usaltet smør
120 g mel
salt og pepper
1/4 ts muskat
olivenolje
2 1/2 dl seterrømme
200 g lakserogn

Fremgangsmеte
Vri ut overflødig vann fra spinaten og bland inn persille og løk. Pisk eggene i en stor bolle, tilsett melk, rømme, smeltet smør og bland godt. Rør inn mel og smak til med muskat, salt og pepper. Vend inn spinatblandingen. La alt hvile i en halv time. Varm olivenoljen i stekepannen og stek 1 ss av spinatrøren – noen få om gangen. La dem stekes gylne. ca 2 min. på hver side. Avkjøles på fat. ved servering legges en klatt rømme på hver pless, med en liten skje lakserogn på toppen.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply