Servings
4Ingredienser
700 g strimlet svinekjøtt
Til marinering
1 ss olivenolje
1 ts finhakket frisk ingefær
1 ½ ts finhakket hvitløk
½ ts finhakket rød chili
Til potetchips
1 stor potet i tynne skiver
Til tomatsausen
1 boks hakket tomat
1 neve frisk basilikum
1 neve frisk koriander
1 fedd hvitløk
1 stk. moden avocado i båter
1 stk. moden mango i terninger
Fremgangsmеte
Marinering:
Bland alle ingrediensene sammen. Legg kjøttet i marinaden og la det ligge i 2 timer i romtemperatur.
Kjøttet krydres med salt og pepper og stekes i varm panne. Stekesjyen benyttes som saus.
Lage potetchips:
Potetskivene friteres (stekes) sprø i kjele eller panne, i nøytral olje.
Lage tomatsaus:
Hakket tomat, finhakkede urter og finhakket hvitløk kokes i 10 min. smakes til med salt og pepper. Avokado skjæres i båter. Mangoen skjæres i terninger.
Anrett kjøttet oppå tomatsausen med avocado og mango. Potetchipsen legges oppå kjøttet til slutt.
Dryss over med frisk, hakket koriander og basilikum.
Stekesjyen helles rundt på tallerken.
No Comments