Servings
2Cook
20 minIngredienser
2 stk kyllingfileter
3 fedd hvitløk
Appelsinjuice av god kvalitet
3 ss pesto
Parmesan
Salt og pepper
Fremgangsmеte
Tørk av kyllingen med litt papir
Gni deretter filetene inn med salt, pepper og litt pesto på hver side.
ha litt olje i stekepannen på middels varme. Stek filetene på begge sider slik
at de akkurat får gylden farge.
skrell hvitløken og slå den flat med siden av en kniv. .
skru ned til svak varme (ta gjerne pannen tilside dersom den er veldig varm)
hell oppi apelsinjuice slik at du har ca en centimeter over hele pannen.
tilsett hvitløk og et par spiseskjeer pesto.
la kyllingen dampe under lokk på SVAK varme i ca 12 minutter.
Når kyllingen er ferdig har juicen redusert seg til en herlig saus.
Skjær kyllingen i skiver og dekk med noen flak parmesan, og legg et par
spiseskjeer med saus ved siden av.
Passer ypperlig å serveres med tomatsalat med god olivenolje, basilikum,
balsamico og strøsalt!
No Comments