Surf and turf wok

Surf and turf wok

Servings

4

Ingredienser
500 g mørbrad eller annet mørt storfekjøtt
2 vårløk eller 1 purre
1 rød frisk chili
1/2 ss finhakket frisk ingefær eller 1 ts tørket
2 paprika
2 dl eplemost eller cider
1 ts maisennamel
ca 100 g krabbekjøtt.

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet, vårløk, og paprika i tynne strimler, chili i tynne ringer. Finhakk ingefærroten. Krabbekjøttet renses og deles evt. opp i biter.

Fres kjøttet i en wok eller panne og dryss over salt og pepper. Ta ut kjøttet av woken mens du freser grønnsakene.

Legg kjøttet tilbake i woken. Rør maisennamelet sammen med eplemost og rør sausen inn i retten. Rør forsiktig til det koker opp. Topp det hele med krabbekjøtt og server med ris eller godt brød.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite