Servings

8

Ingredienser
6 saltsildfileter, gjerne kryddersild
2 løk i ringer

Lake:
1 dl 7% eddik
2 dl vann
3/4 dl sukker
2 laurbærblad
10 hele pepper

Fremgangsmеte
Vann ut sildefiletene ca. 30 minutter og tørk dem godt. Skjær dem på skrå i ca 2 cm brede biter. Skjær løk i tynne ringer, og legg løk og sild lagvis på glass eller i krukke. Lag en lake med eddik, vann og sukker. Rør til sukkeret er oppløst, eller kok opp laken og avkjøl den. Tilsett laurbærblad og pepper. Hell laken over silden og la den stå kjølig et døgn før bruk. Hvis du ønsker mer kryddersmak på silden, kan du tilsette 1 ts hele sennepsfrø, 5 nellik og 4 allehånde, eller bruke ferdige poser med sursildkrydder.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply