Svin i grønnsaksåkeren

Svin i grønnsaksåkeren

Servings

4

Ingredienser
400 g svinekjøtt
1 ss olje
1 1/2 dl eplejuice
1 ss maizennamel
1 ts buljongpulver
1/2 – 1 ts kanel
1 paprika i strimler
2 mellomstore epler i tynne staver
6 vårløk eller 1 purre i ringer
1 dl rosiner

Fremgangsmеte
Skjær kjøttet i tynne strimler. Varm oljen i woken til det ryker. Brun ca. halvparten av kjøttet av gangen, 2-3 min. på sterk varme. Bland juice, maizenna, buljongpulver og kanel. Skru ned varmen litt, ha alt kjøttet tilbake i woken og hell over “sausen”. La det tykne og tilsett så eplestrimler, paprika, løk og rosiner. Bland og varm ca. 1 min. Serveres med kokt ris, poteter eller brød.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite