Svinekjøtt i sursøt saus

Svinekjøtt i sursøt saus

Servings

4

Ingredienser
600 g svinekjøtt i strimler
2 ss olivenolje
1 løk
2 paprika
1/2 rød chilipepper,
evt. 1 ts chilipulver
3 båter hvitløk
1 liten boks ananas i biter
6 ss sursøt saus,
evt. 1 pose woksaus, sursøt type
2 dl vann/ananassaft

Fremgangsmеte
Skjær kjøtt og paprika i strimler, og løk i ringer. Finhakk chili og hvitløk. Fres kjøttet raskt i panne eller wok til det er pent gyllent (bør stekes i 2-3 omganger). Ta ut kjøttet og fres grønnsaker, chili og hvitløk et par minutter. Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett resten av ingrediensene. Kok opp og smak evt. til med mer sursøt saus. Serveres med jasminris.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply