Servings
2Ingredienser
250 gram svinekjøtt
1-2 ss olje
1 gulrot
1 paprika
1 liten purre
1,5 dl kraft eller buljong
2 ts soyasaus
1 ts maisenna
1/2 ts maisenna
salt og pepper
Fremgangsmеte
Start med å skjære kjøttet opp i tynne strimler. Grovriv deretter gulrot, skjær paprikaen i strimler og purren i ringer.
Varm oljen i woken til det ryker, og brun litt kjøtt om gangen.
Legg kjøttet til side og fres grønnsakene i oljen. Dette går fort – du vil gjerne beholde sprøheten.
Når grønnsakene er klar legger du kjøttet tilbake i woken sammen med grønnsakene.
Nå blander du sammen buljong, maisenna, ingefær og soyasaus, og heller alt over i woken.
Rør til det koker, smak til med salt og pepper – og la det trekke i et par minutter.
Svinekjøtt i wok serveres med kokt ris.