Sydlandsk fiskegryte

Sydlandsk fiskegryte

Servings

4

Ingredienser
800 g fiskefilet
2 løk
2-3 hvitløkbåter
3 ss olivenolje
6 modne tomater
4 selleristilker
2 fennikel
2 dl tørr hvitvin
pepper og paprikapulver
spansk pepper
1 sitron
1 stor grønn paprika

TILBEHØR:
grønne oliven, middagsris evt baguetter

Fremgangsmеte
I STEKEOVN: Ved 225 grader etter tykkelsen på fisken, ca. 30 + 15 minutter.

Hell oljen i en ildfast form med presset hvitløk.

Legg tomatbåter, selleristilker og fennikel i biter,
løk i ringer og fisken i passede stykker i formen. Vend forsiktig rundt med to gafler. Hell over vin og krydre
retten. Ha formen i ovnen som angitt.Etter et kvarter tas den ut. Fordel paprikaringer på toppen og kryst over
sitronsaft. Så tilbake i ovnen som anvist.
Server den duftende formretten rykende varm.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite