Tante Ginas Bacalao

Tante Ginas Bacalao

Servings

4

Ingredienser
900 gram utvannet klippfisk
1 dl olivenolje
4 hvitløksfedd
1 ss hakket persille
1 ss oregano
2 bokser hermetiske tomater
1/2 spansk pepper
1/2 dl tørr hvitvin
salt og pepper

Fremgangsmеte
Fisken må vannes godt ut til denne retten, gjerne i to dager. Fern skinn og bein, og skjær fisken opp i fem cm store stykker. Varm opp olivenoljen i en gryte og stek fisken gyllen. Ha i hakket hvitløk, persille, oregano, finhakket spansk pepper og grovhakkede tomater. Bland forsiktig og la alt småkoke i fem minutter. Sett deretter gryten i stekovnen ved 220 grader i 20 minutter. Smak til med salt og pepper, og server gryten med en god salat og kokte poteter.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply