TEX MEX PAI

TEX MEX PAI

Servings

4

Cook

20 min

Ingredienser
Pai bunnen:

– 4 dl hvetemel
– 2 ts bakepulver
– 50 gram margarin (myk)
– 1 ½ dl melk

Fyllet :

– 400 gram kjøttdeig
– 1 pakke tacopulver
– 3-4 hakkede tomater
– 1-2 løk(hakket)
– 1 paprika
– 1 boks mais (liten)
– 1 boks creme fraice
– 1 ss majones
– reven ost

Serveres med :
-Tortillachips (Nachos) tacosaus til dip
– Salat (grønn)
– Rømme

Fremgangsmеte
Slik gjør du det:
Paibunnen : Ta ut margarinen av kjøleskapet slik at den blir myk før du begynner. Bland mel, bakepulver, margarin og melk i mixeren slik at det blir en paideig. Smør en kakeform og press deigen ut i formen og godt opp på kantene. Du kan godt steike denne først i 10 minutter på 220 C grader før du har på fyllet ( eller så kan du steike den i 20 minutter med fyllet på )

Fyllet : Steik kjøttdeig, ha så på tacokrydderet, men bruk bare ½ dl vann. Ha i tomater, løk og paprika og la det steike litt, til slutt har du i maisen. Bland sammen creme fraicen og majones, og bland det med kjøttdeigen. La det småkoke litt. Så heller du fyllet på paibunnen og har ost på toppen. Stekes i 10 ( hvis bunnen er stekt 10 min på forhånd)eller 20 minuter med fyll på. 220 C grader

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply