Thai Green Curry

Thai Green Curry

Servings

4

Cook

30 min

Ingredienser
1 stor gulerot oppskåret i strimler
10 stk. baby mais, delt i 2-3 biter
2 bokser kokosmelk
8-10 eggplant som deles i 4
1-3 ss grønn curry paste (varièr etter styrke)
5-6 ss fiske saus
9 friske “lemon leaves” (kaffir blad)
2 ts sukker
20 blader “Thai basilikum” (IKKE europeisk !!)
4 rå kyllingbryst

Fremgangsmеte
Hell all kokosmelken i en stor gryte.
Varm denne opp til middels varme og rør i karri pastaen og fiskesausen.
Tilsett sukker,kylling og sitron blader.
La dette koke opp og tilsett så gulerøtter,babymais og eggplant og la alt koke i ca. 20 min
Rør inn thaibasilikum-bladene helt mot slutten og servèr med jasmin ris.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply