Thailandsk wok

Thailandsk wok

Servings

4

Ingredienser
600g strimlet svinekjøtt
1 boks kokosmelk
½ ss sambal oelek (puré som finnes i asiatiske forretninger og velassorterte dagligvarebutikker).
1 ½ ss soyasaus
4 sjalottløk, hakket
4 vårløl, snittet
2 ss mais- eller peanøttolje
Frisk koriander
Jasmin ris

Fremgangsmеte
Varm woken til det ryker av den og ha i olje.

Fres kjøttet et par minutter og tilsett sjalottløk.

Ha i vårløk, kokosmelk og soyasaus og la det hele koke i noen minutter.

Tilsett sambalen og prøvesmak, tilsett mer soyasaus hvis ønskelig.

Sambalen blir sterkere når den koker, så ikke kok sausen for lenge!

Server med jasmin ris og frisk koriander.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply