Tomatfiskesuppe

Tomatfiskesuppe

Servings

4

Cook

20 min

Ingredienser
Hvitløk
Olivenolje
2 bokser hermetiske tomater
1 gul paprika
1 aubergine
2 ss tørket oregano
1 ss tørket timian
1 ss tørket basilikum
450 gram torks eller sei (fryseblokk)

1 boks lettrømme
1 ss sukker
saft av en halv sitron

Fremgangsmеte
Bland rømme, sitron og sukker og la dette stå i kjøleskapet til suppen er ferdig.

Fres tre hvitløksfedd i olivenolje.
Tilsett boksene med tomater og krydder.
Skjær paprika og arbergine i passe store biter og la de koke på svak varme i
tomatgryten under lokk.
Suppen kan godt kokes over lengre tid, men 15 minutter er minimum.
Tilsett fisken i passe store biter og la det hele trekke til fisken “slipper”.

Server i suppetallerker og legg en god spiseskje med rømmeblandingen oppå
suppa.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply